Mi ez itt?

Találkozás a rendőri munkával: a korrupcióval, trehánysággal, nemtörődömséggel. Veled is szemetek voltak? Lehúztak? Átvertek? Küldd el történetedet: zsarufikak@index.hu

Bigyók

Utolsó kommentek

  • dRuparc: blog.hu/user/78633/tab/msg (2011.10.26. 09:55) Pénzbírság minden áron!
  • 2525: Nekem az a problémám van két kiskoru gyermekem ma meg fenyegetek hogy meg leszek verve a ugy hogy ... (2010.07.04. 16:50) Segélyhívó
  • hasas1010: Néhány rossz gyerek kitördelt néhány fa csemetét a szomszédunkba .Mire 5 rendör Mikor a szülök nem... (2010.06.03. 18:21) Fenyít a rendőr
  • Beton Botond (törölt): Rohadt gecik: index.hu/kultur/pol/2010/03/02/ertelmetlen_rendorsegi_razziak_evi_tobb_tizmillioert/ (2010.03.02. 13:05) Fenyít a rendőr
  • zsoloegy: Sziasztok! Igazából azért írok ide, mert egy kicsit bosszús vagyok.Nem azért mert bemértek, hanem ... (2010.02.06. 17:43) Társaság a rendőri visszaélések és szabálytalanságok ellen
  • Szamyla: Szerintem senkinek semmi köze ahhoz hogy ki,mit csinál(t) külföldön vagy akárhol...!!!Nem csak a c... (2009.10.28. 10:59) Móri vigasság
  • wariant: Nagyon sok dolgot tudnék írni árról ki mennyire törvénytisztelő. Még mindig többre tartok egy rend... (2009.10.23. 10:41) Móri vigasság
  • Lb (törölt): Jó,ez a te véleményed.Tiszteletben tartom.Viszont az enyém merőben más.Engem világéletemben úgy ne... (2009.10.18. 10:20) Móri vigasság
  • Szamyla: Képzeld én elhiszem mert tudom hogy milyen szemetek a magyar rendőrök,és ismerem H.Gézát és R.Ildi... (2009.10.17. 16:34) Móri vigasság
  • Lb (törölt): Ja,ez még kimaradt: "Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát....!" (2009.10.17. 11:22) Móri vigasság
  • Utolsó 20

Kisrendőr

2008.08.07. 10:28 :: Fikázó

Az melegfelvonulásról sokszor, sokhelyen írtak, hetekig téma volt a sajtó hivatalos és civil fórumain, blogokon. Mi is megemlítettük, természetesen, de nem hiszem, hogy a vezetőség olvasta volna írásunkat. Ezt természetesen nem is várjuk, ismerjük a rendszert.

Az alábbi levelet a Rendészeti Minisztérium fórumán találtam, érdekes.

Üdvözletem!

A hétvégi homoszexuális tűntetésről, és azok brutális kísérő jelenségekről szeretnék néhány gondolatot elmondani. Illetve pár kérdésemre szeretnék választ kapni. A tűntetés biztosításában szerintem voltak hibák, de most nem erről szeretnék beszélni.

Hanem arról, hogy ugye
ad.1: minden egyes személynek alkotmányos alapjoga, hogy tűntessen, utcára vonuljon, akár szervezett körülmények között is! Ebben senkit nem szabad akadályozni!

ad:2 minden egyes embernek, sőt még a rendőrnek is joga van az élethez és a testi épséghez! Ha prózai akarok lenni, akkor ezen utóbbi veszélyeztetése esetén az előbbi jog részben korlátozható. Illetve még anno alkotmányjog órán így tanultam.

Szóval kérdésem, meddig tűri még tisztelt Draskovics út, hogy a rendőröket mindenki szabadon verhesse?

Én és a többi kollégám arra tettünk esküt, hogy az alkotmányos rendet és a hazát, akár életem kockáztatásával is megvédem! Ez nem azt jelenti, hogy akármilyen jött-ment randalírozó leköphessen, megüthessen, molotov koktélt dobhasson ránk!!!!!!

Draskovics úr, kérem Önt mint az igazszágszolgáltatás egyik "vezetőjét", hogy fordítsa vissza ezt! Minket ismét védjen a törvény, de ne csak a bűntetőjog könyvek oldalain, hanem a tárgyaló temekben is! Azért, hogy a törvényt mi is védhessük!

Mi a következő, ha bárki-ismétlem bárki- megteheti, hogy a jogszerű intézkdésem közben az én édesanyámat emlegeti negatív értelemben. /remélem mindenki érti/ És amikor ezt jelentem a PK-nak, amiről feljelentés készül és eljut az ügy a bíróságra, ott a bíró azt mondja, hogy ez nem veszélyes a társadalomra, ezért a vádlottat felmentem. Aki ezután az arcomba röhög!!!!!

Tisztelt Draskovics úr! Mondandóm megalapozott, mivel nap-mint nap a bőrömön tapasztalom mindezeket, és most már sajnos szó soros értelemben a bőrömön!

Kérem valaki álljon ki értünk is!!!!!!!!!!!!

Tisztelettel TLS- egy kisrendőr! 

 

2008. Július 07. 17:03

Szóval ilyen rendőrnek lenni? Megalázzák az embert és el kell tűrni nagyon sok mindent - de erre nem készítik fel az embert? Csak úgy, bárki odamehet, beállhat az utcáról? Én is??

Ez egy tipikus kisrendőri mentalitás? A sértettség hangja szól belőle, figyeljük csak, mennyire fáj neki a büntetlen kurvaanyázás! Ez a legnagyobb problémája? Az esküt emlegeti, mikozben kikéri magának, hogy rendet kell tennie? Könyörög. Könyörög? Egy rendőr? Rendőr ez?

Ilyen lenne a testület? Nem, nem ez a kép van bennem - igaz, csoportosan mindig bátrak, de! sunyik is. Láthatjuk, tapasztaljuk nap mint nap. Miért gondolja azt, hogy ha nem tartják be a szabályokat, ők, akiknek az a dolguk, hogy betartassák, akkor a nép egyszerű gyermeke majd rajongani fog értük?

Sokszor mondják, hogy fent, a vezetésben kellene kitakarítani. Nem csak ott, hanem fent, a fejekben is. A bézbólsapka alatt. Megtanulni, mi a rendőr. Rend, erő, törvény.

Becsület.

6 komment

Címkék: rendőr minőség vezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://zsarufika.blog.hu/api/trackback/id/tr27602787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stock 2008.08.09. 23:24:21

Csak, hogy sértve érezd magad, csak hogy érezd a törődést, valamennyi zsaru ismerősöm nevében ( akiket nem szeretek azokében is ) engedd meg, hogy én a civil polgár annyit üzenjek neked innen: A KURVA ANYÁDAT!

You lost! 2008.08.12. 15:20:59

Be kellett volna állnod a buzitüntetésen a buzik közé, oda való vagy.

Sírás rívás meg a komcsik kiszolgálása, az megy. De a pofátok akkor is nagy volt amikor öregeket, védteleneket vertetek és lőttetek 2006 októberében, és az esetek nagy részében az igazságos, elfogulatlan bíróságokkal együttműködve fedeztétek egymás hátsó felét.

normal.dot 2008.08.13. 15:37:48

Az élet relatíve egyszerű, a demokrácia is, a kapitalizmus is.
Aki rendőrnek áll, igenis vegye tudomásul hogy mi a dolga, feladata és mi várhat rá. Aki pedig a rendőrökkel szemben áll, ne lepődjön meg hogy jó alaposan pofán dörgölik, kiütik a szemét egy gumilövedékkel, eltörik a kezét stb. Egy büdös pillanatra sem sajnálom egyiket sem. Ki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.
Az pedig hogy egy szarzsák kurvaanyázik egy rendőrrel szemben és megússza, az az egész társadalom problémája. Igenis ott helyben úgy kellett volna arconbaszni, hogy foga ne maradjon amivel a zöngés hangzókat formálja a káromkodáshoz. A probléma az, hogy ezt nem lehet megtenni. Olyan fene nagy jogállamiságban élünk hogy a tanárokat lehet verni, a rendőröket dobálni büntetlenül.
Persze ez mindkét fél gyengesége. Az egyik oldalon egy puha, korrupt szarfaszú senkiházi rendőri vezetőktől hemzsegő posztkommunista bagázs, a másik oldalon egy elszemtelenedett pofátlan, izgága, primitív bunkó banda áll.

A megoldás nem változott ezer éve sem: cirkusz kell a népnek.

Vissza kellene adni a lehetőséget hogy az ilyen agyatlan, buta, idióta marha is kiélhesse magát. Anno ott volt a focimeccs. Szépen mindenki kiverekedte, kikurvaanyázta magát a lelátókon vagy a pályákon, esetleg büfék körül. Meg lehetett ütközni a rendvédelmi szervekkel (ahova az ilyen szarjankókat - mint akik a rendőröket gondolkodás, és normális agytevékenység nélkül fikázzák - már X-edik alkalommal nem vettek fel).
Most erre nagyon kevés lehetőség van, a fene nagy egyenjogúság és jogszerűség elvette az emberektől a verekedés örömét. :)

Azoknak pedig akik a rendőröket szidják, azt tudom ajánlani, lépjen be, csinálja jobban. Majd ha havi 85eFt-ért akarod a csöveseket cibálni a villamospályáról, a részeg barmokat, piti tolvajokat és HOZZÁD HASONLÓ FASZKALAPOK beszólásait hallgatni, akkor legyen korrekt véleményed - a rendszer teljes ismeretében. Ha pedig normális életvitelt akarsz magadnak, örülj hogy vannak olyan HÜLYÉK (igen, hülyének nézek ma mindenkit aki rendőrnek megy, talán ha még ennél is kevesebben mennének, nagyobb becsülete lenne újra a szakmának) akik még ma is beállnak, és egyenruhát húznak.

De persze idáig te sosem fogsz eljutni, mert olyan sötét gócok vannak agyadban, amelyeket talán csak kardlappal lehetne gyógyítani...

Stock 2008.08.22. 00:22:39

normal.dot-al értek egyet.

You Lost barátom, anyi eszed van, mi egy kosár szárított káposztalepkének, ésmég büszke is vagy rá! Hát akkor tökös gyerek keress egy 190cm magas zsarut, aki legalább 110 kiló, aztán köpd szembe. és ne azzal védekezz ha kitapossa a beled, hogy " jaj szegény hazafi vagyok, meg sorsüldözött zabigyerek!"

Amúgy pedig nyúgudtan vedd fel a feszülős bőrtangádat, és bő nyállal szopd le magad!
Hülye!

Stock 2008.08.22. 00:23:15

Má íni se tok....

Stock 2008.08.22. 00:25:48

Most látom, lost barátunk tévedésben van! Én nem vagyok zsaru. Én az a vállakozó vagyok, aki nem ment Szlovákiába, és akinek az adójából, meg egyéb járulékaiból a munkanélkülisegélyed kapod kicsi csíra, meg a kedves szüleid a nyugdíjukat. Barom! Szaladj gyorsan jelents fel kis pártszolgálatos tahó! Ahoz értesz te meg a fajtád...
süti beállítások módosítása